Telefon : +36 30 378 6563

Takarítás

A tiszta munkakörnyezet nem csak esztétikai okból fontos, hanem az adott területen dolgozók munkamorálját és jó közérzetét is növeli.

Széleskörű szolgáltatásainkkal a szerződő partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni a helyi adottságoknak megfelelően a partnerre szabott legalkalmasabb eszközökkel. Cégünk rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez, feladatokhoz, mivel jól képzett bedolgozói körrel rendelkezünk. Munkatársaink feladatait minden esetben a megrendelő igényei szerint dolgozzuk ki, és az általuk végzett munkáért felelősséget vállalunk, mivel munkájukat folyamatosan ellenőrizzük azért, hogy a szerződésben vállalt feladatok szakszerűen és a lehető legmagasabb színvonalon legyenek elvégezve. Hatósági engedéllyel rendelkező tisztítószereket használunk, szem előtt tartva a környezettudatos tisztítószerek és takarítási technológiák előnyben részesítését.

Tevékenységünk:

  • Megfelel a hatályos szakmai és jogi, valamint különös tekintettel a környezetvédelmi előírásoknak
  • Az adott terület nagyságától függően nagy apparátussal, felszereltséggel valamint gépekkel tudunk rendelkezésre állni.
  • Helyszíni szemlével felmérjük a létszám és a felszerelés igényét.
  • Tevékenységeinket cége zavartalan működése mellett végezzük. Az elvégzett munka költségeinek optimalizálása számunkra függ a tudatos a szakmai alapokra épített technológia kialakításától.

Takarítási tevékenységi körünkbe tartozik:

A takarítás szerepet kap az adott épület arculatának kialakításában és az ott végzett szolgáltatás színvonalának biztosításában.
  • Irodák, ipari csarnokok, egyéb épületek, lépcsőházak takarítása, tisztántartása. Ezeket igény szerint végezzük, melyek állhatnak napi, heti, havi, negyed vagy fél éves rendszerességből vagy egyszeri alkalommal valamint ügyeleti takarítás, igény szerint.
  • A napi irodatakarítási szolgáltatás igény szerint magában foglalja: az asztalok, bútorok, mosható felületeink portalanítását és vegyszeres takarítását, padlóburkolatok felporszívózását és/vagy vegyszeres felmosását, szemetesek kiürítését, cseréjét, gyűjtőtárolóba történő kihordását, átjáró ajtók üvegfelületeinek tisztítását, mellékhelyiségek vegyszeres teljes körű dezinfekciós takarítását (egy vagy több fázisban), csapok vízkőteleintését, tükrök tisztítását, e helyiségek fogyóeszközökkel való feltöltését

Vállalkozásunk alapvető követelménye és feltétele a megbízhatóság, az önálló munkavégzés valamint a fedhetetlenség, diszkréció. A tartósan jó minőségű munka érdekében, a megfelelő gépesítésen túl, megfelelő anyag és technológiai ismeretek elsajátítását megköveteljük munkatársainktól.