GDL Team

Takarítás

A tiszta munkakörnyezet nem csak
esztétikai okból fontos, hanem az adott területen
dolgozók munkamorálját és jó közérzetét is növeli.

Széleskörű szolgáltatásainkkal a szerződő partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni a helyi adottságoknak megfelelően a partnerre szabott legalkalmasabb eszközökkel.

Cégünk rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez, feladatokhoz, mivel jól képzett bedolgozói körrel rendelkezünk. Munkatársaink feladatait minden esetben a megrendelő igényei szerint dolgozzuk ki, és az általuk végzett munkáért felelősséget vállalunk, mivel munkájukat folyamatosan ellenőrizzük azért, hogy a szerződésben vállalt feladatok szakszerűen és a lehető legmagasabb színvonalon legyenek elvégezve.

Hatósági engedéllyel rendelkező tisztítószereket használunk, szem előtt tartva a környezettudatos tisztítószerek és takarítási technológiák előnyben részesítését.

Tevékenységünk

Megfelel a hatályos szakmai és jogi, valamint
különös tekintettel a környezetvédelmi előírásoknak

Az adott terület nagyságától függően nagy apparátussal,
felszereltséggel valamint gépekkel tudunk rendelkezésre állni.

Helyszíni szemlével felmérjük a létszám és a felszerelés igényét.

Tevékenységeinket cége zavartalan működése mellett végezzük. Az elvégzett munka költségeinek optimalizálása számunkra függ a tudatos a szakmai alapokra épített technológia kialakításától.

Takarítási tevékenységi körünkbe tartozik:

A takarítás szerepet kap az adott épület arculatának kialakításában
és az ott végzett szolgáltatás színvonalának biztosításában.

Irodák, ipari csarnokok, egyéb épületek, lépcsőházak takarítása, tisztántartása.

Ezeket igény szerint végezzük, melyek állhatnak napi, heti, havi, negyed vagy fél éves rendszerességből vagy egyszeri alkalommal valamint ügyeleti takarítás, igény szerint.

Napi irodatakarítási szolgáltatás igény szerint magában foglalja:

az asztalok, bútorok, mosható felületeink portalanítását és vegyszeres takarítását, padlóburkolatok felporszívózását és/vagy vegyszeres felmosását, szemetesek kiürítését, cseréjét, gyűjtőtárolóba történő kihordását, átjáró ajtók üvegfelületeinek tisztítását, mellékhelyiségek vegyszeres teljes körű dezinfekciós takarítását (egy vagy több fázisban), csapok vízkőteleintését, tükrök tisztítását, e helyiségek fogyóeszközökkel való feltöltését

Vállalkozásunk alapvető követelménye és feltétele a megbízhatóság, az önálló munkavégzés valamint a fedhetetlenség, diszkréció. A tartósan jó minőségű munka érdekében, a megfelelő gépesítésen túl, megfelelő anyag és technológiai ismeretek elsajátítását megköveteljük munkatársainktól.